DEPARTAMENTS IEI Administracions públiques
Departaments

Estudi de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus

“Presentació i debat de l’estudi de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus”.

Dimecres, 30 de novembre de 2022

Aula Magna IEI / streaming pel canal culturaiei.cat

 

18 h – Benvinguda als assistents

18.10 h -  Presentació de l’estudi sobre les tendències en el mercat alimentari europeu encarregat des de la Federació de Cooperatives

A càrrec de Jordi Salvador, estratega de PriceWaterhouse Coopers (PwC).

 

18.45 h – Debat 

Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Ricard Gòdia, president d’ASOPROVAC, l'Associació Espanyola de productors de Vacú de Carn

Jaume Bernis, membre de la Comissió Executiva de COAG i responsable del sector porcí de JARC

Montse Baró, presidenta d’AFRUCAT

Modera: 

Domènec Vila, membre de la Secció de Ciències Agroalimentàries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

20.00 h - Finalització de la sessió
Estudi de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus